16/09/2011 by Steven Andersen

Velkommen til MIX bloggen

Velkommen til MIX Bloggen. Vi har glædet os rigtigt meget til at præsentere jer for en masse spændende blog-posts om LGBT-relaterede emner i online video universet. Vi har inviteret en lang række gæstebloggere til at blogge om et emne af deres eget valg med online videoer til. Det er der kommet en stribe af spændende blog-indlæg ud af som vi løbende sætter på bloggen her frem til film festivallens afslutning 30. oktober. Læs mere om bloggens formål og hvem der blogger sammen med MIX. Vi indbyder dig til diskussion efter de enkelte blog-indlæg.

Welcome to the MIX blog. We are excited to present to you a blog on LGBT-related issues in the universe of online videos. We have invited several guest-blogger to blog on a subject-matter of their choosing in combination with online videos. That experiment has triggered many interesting blog-post which will be posted on this blog regularly till our film festival ends on 30. October. Read more on the blogs purpose and who are blogging with MIX. We invite you to join the discussion after each blog-post.

– The MIX Copenhagen Blog Editors

#blog#lgbt#welcome