Who is blogging?

Nuværende bloggere

 

rasmuslybækRasmus Lybæk 
Programlægger og redaktør i MIX Copenhagen LGBT Filmfestival

 

 

Campbell X
Campbell has written a Radical Film Manifesto to get filmmakers inspired to make work. Writer/director of Stud Life Movie.

 

 

 

Sarah Glerusarahglerupp
Kommunikationsmedarbejder hos Enhedslisten.

 

 

 

 

eliasogelvinElias Magnild & Elvin Albert Pedersen
Aktivister i Transpolitisk Forum

 

 

 

 

Bloggere anno 2011

Ane Skak
Redaktør på DR kultur. Festivalleder i det forrige århundrede, da det hed ’Copenhagen Gay and Lesbian Film Festival’, også tidligere leder af BUSTER filmfestivalen, underviser, eventmager, bestyrelsesmedlem i WIFT og World Out Games og in my dreams country sanger.

Betty Frank Simonsen
Betty Frank Simonsen er cand. mag., journalist og rejsebogsforfatter. Hun er også filmgal og ville faktisk gerne tilbringe det meste af sit liv inde i biografmørket, men man skal også have noget at spise en gang imellem, plus huske at sige hej til sit barn og sin kæreste, så de ikke glemmer en.Betty Frank Simonsen er cand. mag., journalist og rejsebogsforfatter. Hun er også filmgal og ville faktisk gerne tilbringe det meste af sit liv inde i biografmørket, men man skal også have noget at spise en gang imellem, plus huske at sige hej til sit barn og sin kæreste, så de ikke glemmer en.

Henrik Neumann
Programansvarlig i MIX Copenhagen og cand.mag. i Dansk og Film- & Medievidenskab fra Københavns Universitet.

Jenny Lund Madsen
Jenny Lund Madsen er manuskriptforfatter og underviser. Cand. mag. i filmvidenskab med speciale i lesbisk repræsentation i dansk film.

Jørgen Callesen / miss Fish
Kunstner, kurator, kunstnerisk leder og queer-aktivist. Ph.D. i informations-og medievidenskab fra Århus Universitet og kunstnerisk uddannet og inspireret fra mediekunst, dukketeater og Butoh dans. Kunstnerisk leder af Warehouse 9. En af grundlæggerne af performancegruppen “Dunst” med performancefiguren “Miss Fish”. Har præsenteret værker og performances, foredrag og installationer om køn og normer i en lang række forskellige formater og kontekster.

Katrine Hornstrup Yde
Filmanmelder og kulturskribent på Dagbladet Information. Cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling på Københavns Universitet med en bachelorgrad i Litteraturvidenskab.

Klaus Bondam
Født 1963. Skuespiller og fhv. Teknik- og Miljøborgmester samt Beskæftigelses- og Integrationsborgmester for Københavns Kommune. I dag institutleder ved Det Danske Kulturinstitut/Benelux og bosat i Bruxelles. Gift med landskabsarki-tekten Jacob Kamp.

Klaus Legau
Klaus Legau er sekretariatschef og leder af STOP AIDS. Klaus har en baggrund indenfor voksenpædagogik, journalistik og kommunikation, og har i sin karriere før STOP AIDS varetaget ledelsesfunktioner i såvel amtsligt, statsligt som privat regi.

Maja Thiele
Maja Thiele er 32 år og tidligere medlem af det hedengangne CGLFF. Nuværende radiovært på Det Lesbiske Litteraturhjørne. Film- og medie-afficionada med forkærlighed for moderne mainstream og Hollywoods Guldalder. Skabshumanist forklædt som læge.

Michael Bo
Kulturjournalist ved dagbladet Politiken og foredragsholder. Har skrevet fast om film og musik og har bl.a. siddet i juryen for Gay & Lesbian Film Festival.

Niels Bjørn
Ph.D. i filmvidenskab og urbanitet. Tidligere jurymedlem for CGLFF. Udviklingsproducer, filminstruktør og manuskriptforfatter. Skribent og underviser.

Paw Skjoldan
Cand.scient.adm. og pt. ansat hos Børnefonden. Arbejder på tredje år som frivillig for MIX Copenhagen blandt andet med skolevisninger, events og afvikling. Semi-professionel go-go danser, musiknørd og dagdrømmer.

Su Højsteen
Arbejder med program, afvikling og nogle eventer i MIX Copenhagen. Historiker, humanist, oversætter, blogger og queer-aktivist.

Tomas Lagermand Lundme
Aktiv i MIX Copenhagen Film Festival. Forfatter, skribent, dramatiker og billedkunstner.

Uffe Elbæk
Grundlægger og tidligere rektor for KaosPiloterne. Siden 2001 radikal politiker valgt ind i Århus Byråd og siden opstillet til folketinget. Tidligere direktør for World Outgames og nu grundlægger af strategifirmaet Change the Game. Har skrevet flere bøger og været fast klummeskribent i flere danske aviser.

Warren Kunce
Warren is a 25 year-old lgbt civil rights activist in Sweden. He uses YouTube to put his voice out there, connect with other activists and provide support to lgbt people around the world who are struggling in difficult circumstances.

Woo Jin Ko
Woo Jin arbejder med skolevisning og events i MIX Copenhagen og er cand. mag. i engelsk og dansk ved Københavns Universitet. Har skrevet speciale om repræsentation af transkønnede i amerikanske slasherfilm.